Rent a car ŠIBENIK

EURO SAN

  tel. +385 91 2002 900
tel. +385 91 3003 312
e-mail: eurosansibenik@gmail.com
EUROSAN Šibenik d.o.o.
Nova V 5
22000 Šibenik, Hrvatska
 
  Opći uvjeti  
     
 

OPĆI UVJETI

- Vozilo se daje u zakup samo vozačima starijim od 21 godine u posjedovanju valjane vozačke dozvole najmanje dvanaest mjeseci. Najkraći mogući najam je jedan dan (24 sata od početka najma), prvi sat zakašnjenja u povratu vozila se ne naplaćuje, za svaki sljedeći sat zakašnjenja obračunava se jedna trećina cijene dnevnog zakupa.
- Vozilo se izdaje sa punim spremnikom goriva te se u slučaju povrata samanje goriva naplaćuje razlika uvećana za uslugu punjenja u iznosu od 50 kn. Način naplate zakupa vozila dogovara se prilikom najma. Kod gotovinskog plaćanje polaže se predujam sukladno predviđenom iznosu zakupa i vrijednosti voila. Prilikom rezerviranja vozila potvrđujemo grupu, a ne određeni tip vozila. Vozila se daju u najam pod uvjetima ugovora o najmu, tiskanih na poleđini ugovora. Mole se najmoprimci da iste pažljivo pročitaju.

OSIGURANJE

 

- Sva vozila osigurana su protiv odgovornosti za štetu nanesenu trećem licu. CDW i TP u slučaju oštećenja vozila ili dijelova vozila, također u slučaju požara, loma stakla ili krađe zakupoprimac je bez obzira na krivicu odgovoran za štetu u iznosu do realne vrijednosti vozila. Dnevni dodatak za otkup odgovornosti od oštećenja (CDW) i osiguranje od krađe vozila (TP) je obavezan. Uplatom CDW i TP smanjuje se odgovornost zakupoprimca za štetu i krađu vozila na iznos franšize od 2000,00 kn do 6000,00 kn ovisno o grupi vozila.
- PAI plaćanje dnevnog dodatka za osobno osiguranje (PAI) u iznosu od 10,00 kn, vozač i putnici u vozilu osigurani su za slučaj smrti ili invaliditeta, kao posljedica nezgode u iznajmljenom vozilu, na iznose propisane pravima osiguravajućeg društva.
- Osiguranje protiv kređe nije mjerodavno za područja ccijenjena kao rizična ( Jugoslavija, Albanija, .... itd.) te područja u koja nije dozvoljen ulazak sa unajmljenim automobilom, osim ako nije drugačije dogovoreno. U slučaju davanja netočnih podataka prilikom unajmljivanje vozila, korisnik neće biti u mogućnosti koristiti niti jedno od navedenih osiguranja

DODATNE USLUGE

 

- Sjedalo za dijete, nosač prtljage ili skija, na zahtjev i uz naplatu od 80,00 kn dnevno, a najviše do 240,00 kn po najmu.
- Oštećenje ili gubitak istih naplačuje se u iznosu nabavne cijene. Dostava i preuzimanje vozila unutar gradskih središta za radnog vremena se ne naplačuje. Izvan radnog vremena naplačuje se 100,00 kn (200,00 kn iza ponoći). Van grada dodaje se dostavna kilometraža iz redovnog cjenika i goriva (ostalo prema dogovoru).
- Najam vozila sa vozačem.
- Vozila za nepušače (na zahtjev).